Akbank Cep Kredi Üç Kağıdı !...


Hani Türkler yaparsa böyle yapar gibisinden yabancılara giydiren bir reklam var,Akbank reklamı. Valla yerden göğe kadar haklılar! söylediklerinde.Ancak biz yaparız böylesini...
20 dk.da vaat ettikleri kredinin üzerinden bugün tam 12 gün geçti ve ben Kocaeli/İzmit Şb'sinden hala kredi alacağım.Üstelik tlf.da onay verdikleri halde. Beni asıl kızdıran bu değil aslında.Her akşam televizyonda reklamlarını gördüğümde sinirden kuduruyorum.Sanki gözümün içine baka baka dalga geçiyorlar benle.

Tüm Yazıyı Oku

Axa-Oyak Sigorta organize bir suç örgütü gibi..!


Türkiyenin önemli şirketlerinden birinde Üst düzey yöneticiyim ve Toplam Kalite uzmanıyım.( sadece boş şikayet etmediğimi belirtmek için bu açıklamaya gerek duydum) 2005 yılında Axa-Oyak'ın Evim Sigortasını yaptırdım.Evimizin korunması içinde her türlü ek teminatı yaptırdım. . .

Mart 2006 Mudanya-Göynüklü 'de meydan gelen toprak kayması tehlikesi nedeniyle kaymakamlık emriyle evlerimizi terk etmek zorunda kaldık. (Halen oturamıyoruz, bölgenin afet bölgesi ilan edilmesi söz konusu) Axa-Oyak bu süre içinde bize 6 ay boyunca kira ödemesi yapmak zorundayken, bırakın kira ödemeyi bize neredeyse dolandırıcı ve suçlu muamelesi yaptılar.

Müşteri hizmetlerine başvurduğunuzda ise sadece zaman kaybediyor gibi alaya benzer cevaplar alıyorsunuz. Reklamlarına, broşürlerine ve acentalarına kesinlikle aldanmayın. Size yardımcı olmamak için inanılmaz numaralar yapıyorlar. Sanki sadece sigorta ücretlerini toplayarak kaçan organize bir suç örgütü gibiler. Tabii ki hakkımı kanun önünde de arıyorum. Ama herkesin Axa-Oyak'a karşı dikkatli olmasını öneriyorum.


Tüm Yazıyı Oku

Danone Süt Ürünlerindeki gram/litre Kandırmacası

Danone süt ürünleri 1 litre yerine, 1000 gr. olarak ( 970 ml. ) satılıyor. Tüketici 1 litre süt aldığını zannederek her kutuda 30 ml. eksik süt alıyor. Bütün firmalar 1 . . litrelik ambalajlarda satış yaparken ve ürün miktarını ambalajlarının ön yüzünde yazarken
Danone ürün miktarını kutunun yan bölümüne yazarak tüketicilerin dikkatinden kaçırıyor. Tüketicileri yanıltan bu firmanın ürünlerinin alınmaması için bütün tüketicileri uyarmak istiyorum.

Tüm Yazıyı Oku